A Review Of رشته پوست و مو
A Review Of رشته پوست و مو
Blog Article
بدن درد ناشی از عفونت میتواند به دلیل پاسخ ایمنی بدن به یک ویروس باشد.
اطلاعات خود را درباره بیماری مورد نظر افزایش دهید و راههای کنترل علائم آن را بیاموزید.
درمانهای نگهدارنده (در این موارد برای برطرف کردن علائم از روشهای درمانی علامتی کمک گرفته میشود)
از به اشتراک گذاشتن لوازم شخصی مانند لیوان و چنگال بپرهیزیم.
فنآوریهای پزشکی هوشمند (یعنی مبتنی بر هوش مصنوعی) با اشتیاق عموم مردم مواجه شدهاند، تا حدی به این دلیل که یک مدل پزشکی کامل (پیشبینیکننده، پیشگیرانه، شخصیسازی شده، و مشارکتی) و در نتیجه استقلال بیمار را، به روشهایی که امکانپذیر نیست، ممکن میسازد؛برای مثال، گوشیهای هوشمند به ابزاری برای پر کردن و توزیع یک پرونده الکترونیکی سلامت شخصی، نظارت بر عملکردهای حیاتی با حسگرهای زیستی و کمک به دستیابی به انطباق درمانی بهینه تبدیل میشوند.
هر گونه التهاب یا زخم بر روی بافت ریه سبب اختلال در انبساط و انقباض آن میشود و در نتیجه ریهها نمیتوانند اکسیژن را وارد و کربندیاکسید را خارج کنند.
بیماریهای بینابینی ریه گروهی از ۱۰۰ بیماری مزمن است که با تأثیر بر انترستیس (قسمتی از ساختار ریه که تور مانند است) و ضخیمشدن آن، باعث زخمشدن و التهاب بافتهای ریوی میشوند.
برای مثال، اگر عفونت به موقع درمان نشود، ممکن است برای مدت طولانی ادامه یابد.
بیمارییطرف ریه اش توده گرفته دکتر می که شیمی درمانی جواب نمیده باید با یک ریه زندگی کنه ولی وقتی خلطهای کوشتی خارج میشه راحتر ایابه نظر شما درمان میشه
روابط اجتماعی خود را حفظ کنید و از انزوای اجتماعی بپرهیزید.
ویروس هاری چیست؟ ویروس هاری کشنده ترین بیماری در بین سگ ها شناخته می شود. این بیماری می تواند از روش های گوناگون هم چون بزاق دهان سگ، چشم، دکتر پوست و مو دهان و بینی و هم چنین زخم های پوستی وارد بدن سگ و حیوان خانگی شما شود.
سگ های ولگرد بیشتر از سگ های دارای ژن خوب به بیماری ها مبتلا می شوند. این امری بدیهی است که تماس شما با این گونه سگ ها، خطرناک تر از سگ های خانگی می باشد. عفونتهایی که در گوش رخ می دهد، از رایجترین بیماری های سگ های ولگرد است. این عفونت ها به علت های زیادی رخ می دهد. برای مثال انواع حساسیت ها، تخمیر، کرم گوش و باکتری و رشد مو در عمق کانال گوش از جمله مواردی است که سگ را به بیماری مبتلا می کند.
همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۹/۰۹ در ۱۱:۴۷ ب٫ظ سلام متوجه سوالتان نشدم
همیار دکترتو گفت: ۱۴۰۲/۰۵/۰۴ در ۲:۰۱ ق٫ظ سلام و درود همراه عزیز